VENEZIA PRANVERA E SHKOLLES MANI~FESTA

Transcript

VENEZIA PRANVERA E SHKOLLES MANI~FESTA
Coordinamento dei Comitati genitori e
insegnanti “Buona Scuola” del Veneto
insegnanti
n
o
n
n
i
genitori, bambini,
studenti, cittadini
E SHTUNE 21 mars ‘09
nga i gjithe Veneto
marrim trenin per
VENEZIA
takimi ne piacen e stacionit trenit Venezia S.L.
Nga 15.00 deri 15.30
te gjithe bashk ne drejtim te Campo S. Geremia !
PRANVERA E
SHKOLLES
MANI~FESTA
I hiqet i pritet shkollave publike.Ne nuk duam
Manifestojme e le te festojme
Modulet me firmat e mbledhura ne favor te nje”Shkolle te mire”do te dorezohen prane zyrave
te:Ufficio scolastico regionale.
Jemi te indinjuar sepse ne nuk duam te kursejme per gjerat e rendesishme dhe
te ardhmen e femijeve tane.Vendimet e qeverise per shkollat publike jane te
gabuara: QEVERIA DO VETEM TE KURSEJ PARA.
Do te kete edhe shume embelsira, lojra,
instrumenta muzikor,klloun e shume tullumbaca me ngjyra.
Do te festojme pafund per te thene qe duam
nje shkolle publike dhe cilesore.
Movimento Veneziano per la difesa della scuola pubblica / Assemblea Difesa Scuola Pubblica Vicenza / Comitato genitori
Oderzo (TV) / Comitati dei genitori di Treviso e Provincia / Comitato genitori-insegnanti di Verona e Provincia / Comitato
genitori-insegnanti Monselice (PD) / Comitato genitori-insegnanti di Spinea (VE) / Salvalascuolapubblica - Genitori e
insegnanti Alto Vicentino (VI) / Comitato dell’Asolano e della Pedemontana per la difesa della Scuola Pubblica (TV) /
Comitato genitori ed insegnanti per la Scuola Pubblica di Padova / Comitato scuole sinistra Piave (TV) / Comitato Genitori
Preoccupati “Azzolini” - Mirano / …
Per Padova takimi eshte ne stacionin e trenit ne oren:14:10 NISJA E TRENIT NE OREN 14.29