26 Aprile 2011 - Nostra Signora del Buon Consiglio

Commenti

Transcript

26 Aprile 2011 - Nostra Signora del Buon Consiglio
Fondacioni ZKM
I themeluar në Shqipëri në vitin 1993 ka
ngritur një kompleks të larmishëm shëndetësor (Poliambulanca, Qendra e Fizioterapisë, Klinika Stomatologjike, Qendra e
Diagnostikimit Kardiologjik) dhe Universiteti i mirënjohur. Fondacioni është edhe
një shprehje e gjallë e botës fetare, sepse
vendos në qendër të veprës së tij vlerat
shpirtërore. I njohur si ent pa qëllime fitimi
i drejton të gjitha të ardhurat e aktivitetit të
tij për zhvillimin e nismave shëndetësore,
edukuese dhe ato të solidaritetit. Ai ka si
mbështetje një bashkësi katolike të themeluar nga i Lumturi Luigji Monti (18251900) që vepron në 20 Vende të botës.
a e lirë
rj
y
H
/
ro
e
b
li
o
s
s
Ingre
Con il sostegno di / me mbështetjen e:
Fondazione
Nostra Signora del Buon Consiglio
Fondacioni
Zoja e Këshillit të Mirë
ora pro nobis
La Fondazione NSBC
Istituita nel 1993 in Albania, ha promosso
un variegato complesso sanitario (Poliambulatorio, Centro di fisioterapia, Clinica
odontoiatrica, Centro di diagnostica cardiologica) e la nota Università. La Fondazione
è anche una viva espressione del mondo
religioso, perché mette al centro i valori
spirituali. Riconosciuta come ente no profit,
destina tutti i proventi della propria attività
alla crescita delle iniziative sanitarie, formative e di solidarietà. Essa fa riferimento
ad una comunità cattolica fondata dal beato
Luigi Monti (1825-1900), presente in 20
Paesi del mondo.
FestivitÀ di
Nostra signora
del Buon consiglio
Festa e
Zojës së Këshillit
të Mirë
1
1
0
2
e
l
i
r
p
26 A
1
1
0
2
l
l
i
r
26 P
Invito -Ftesë
Festività di Nostra Signora del Buon Consiglio - Festa e Zojës së Këshillit të Mirë - Festività di Nostra Signora del Buon Consiglio - Festa e Zojës së Kësh
Ora 18:00 Cattedrale “San Paolo”
Bulevardi “Zhan D’Ark”, Tiranë
Celebrazione della santa Messa
Ora 18:00 Katedralja “Shën Pali”
Bulevardi “Zhan D’Ark”, Tiranë
Kremtimi i Meshës së shenjtë
Ora 20:00 Accademia delle Belle Arti
Concerto del celebre
cantante albanese
Ora 20:00 Akademia e Arteve të Bukura
Koncert i këngëtarit
të mirënjohur shqiptar
Frederik Ndoci
Frederik Ndoci
e la sua band
dhe grupi i tij
Alcune canzoni che
interpreterà dal vivo:
Në çdo zemër një herë troket
Pranvera me një lule
Sytë e tu
Lules
Zoja Shkodër
Ah Ky mall
Ne njate zahman te njasaj furie
Asaman trëndafil i çelës
Canzoni popolari
da Scutari, Sud
e Albania centrale,
e da Korça etj.
Disa nga këngët që do të
interpretohen live:
Në çdo zemër një herë troket
Pranvera me një lule
Sytë e tu
Lules
Zoja Shkodër
Ah Ky mall
Ne njate zahman te njasaj furie
Asaman trëndafil i çelës
Potpuri popullore qytetare
nga Shkodra, Jugu
nga Shqipëria e mesme,
nga Korça etj.
Invitati
Myfarete Laze (Artista Emerito)
Dorina Garuci (Artista Emerito)
Interpreteranno canzoni albanesi e stranieri
Alisa Baraku (Soprano)
Ave Maria - Gunnod e Shubbert, arie & canzoni dal
suo repertorio
Të ftuar
Mefarete Laze ( Artiste e Merituar)
Dorina Garuci ( Artiste e Merituar)
Do të interpretojnë këngë shqiptare dhe të huaja
Alisa Baraku (Soprano)
Ave Maria- Gunnod and Shubbert, arie & këngë
nga repertori i saj
Consegna dei diplomi 2010
dell’Universitá NSBC
Dorëzimi i diplomave 2010
të Universitetit ZKM
Festività di Nostra Signora del Buon Consiglio - Festa e Zojës së Këshillit të Mirë - Festività di Nostra Signora del Buon Consiglio - Festa e Zojës së Kësh